Croquistegninger

Jeg har knoklet med at få beskrevet de kommende tegnekurser, og der mangler stadig billeder. Det kan bare ikke nytte noget at vente med at annoncere dem, for allerede næste lørdag holder jeg et heldagskursus i modeltegning. Igen har jeg fået Nanna til at komme. Hun er en dygtig model, og det gik forrygende sidst.

Der er både weekend- og sommerkurser på programmet.

Jeg er så småt i gang med at køre mig selv i stilling som rejsende tegnelærer på efterskoler og gymnasier, og har allerede fået den første sønderlemmende kritik fra en ven som potentielt er i målgruppen. Teksten er for lang og vævende, der mangler billeder og et klart tilbud. Jeg kunne have sagt det samme selv til en af mine egne kunder, men det er meget sværere at se hvordan der kan strammes op, når det handler om en selv.

I påsken udstiller jeg sammen med en del andre billedkunstnere i Pakhuset på havnen i Hobro. Det er Pia Milwertz der har malet det smalle billede og valgt skriftsnit til plakaten, og jeg har sat den op. Se den her.

Min far udstiller i tegnestuen i maj. Det bliver nogle ret fantastiske farvefotografier med motiver fra en skrotplads. Billederne er reproduceret i stort format på aluminium, som giver et specielt skær, der passer rigtig godt til motiverne. De er lidt lækre. Kom og kig, tegnestuen er åben fredag til søndag kl. 12-17. fra d. 6. maj og måneden ud. Læs mere og se billeder