Har du lyst til at lære at tegne? Måske tegner du allerede, men har lyst til mere eller har brug for inspiration og feedback.

Få undervisning i iagttagelsestegning eller illustration hos mig privat eller hjemme hos dig selv - og du må gerne invitere andre. Det koster 1600 kr for 4 timer, og 400 kr. pr. ekstra deltager.

En gang imellem udbyder jeg holdundervisning. Hold dig orienteret gennem mit nyhedsbrev om tegning - eller på denne side. Du kan også få tegneråd og -inspiration i min blog.

Nedenfor ses et udpluk af de kurser jeg tidligere har afholdt - eller drømt om at afholde. Under de rette omstændigheder kan de realiseres igen, og er du interesseret i at få oprettet et kursus, så kontakt mig.

Tilmeld dig ved at ringe til mig (27145428) eller per mail (siri@jones.dk). Nyhedsbrev rekvireres indtil videre via mail (siri@jones.dk).

Kontaktoplysninger og adresse

Lørdagskursus i modeltegning

Modeltegning

Prøv at tegne efter levende model. Kurset er for tegnere på alle niveauer. Du får øjenåbnende øvelser og masser af udfordring og hygge på skønne Olufsminde på Orø.

Læs mere …

Leveret tir 17 maj 2016 14:15:33 CEST Mærkater:

Modeltegning

Modeltegninger

Menneskekroppen er en tegnemæssig udfordring for de fleste. Her får du hjælp til at tage udfordringen op. En række klassiske øvelser lærer dig at se som en tegner og træner dig i at få det sete ned på papiret. Allerede efter kort tid kan du se effekten på dine tegninger.

Mere…

Leveret tir 26 apr 2011 12:04:52 CEST Mærkater:

Tegn bedre

Blyantstegning af en tunnel

Mere af det gode. Få rummet med i dine tegninger, træn din kompositioner, lær om rytme og arbejd med at få liv og bevægelse ind i tegningerne. Arbejd med dit personlige udtryk. Dine tegninger bliver ikke blot mere interessante at se på; det at tegne bliver også mere relevant for dig selv.

Mere…

Leveret tir 26 apr 2011 11:02:24 CEST Mærkater:

Illustration

Viola. Børnebogsillustration. Tushtegning med akvarel.

Få liv og stemning i dine billeder. Lær at skabe dybde og bevægelse og styre udtrykket bevidst. Afprøv teknikker og kombinér dem. Lær om at bruge illustration sammen med tekst og prøv at lave et handlingsforløb.

Mere…

Leveret tir 26 apr 2011 10:46:19 CEST Mærkater:

Efterårskursus i Italien

Tegning af interiør fra Italien. En uge med tegning i centrum på et skønt lille landsted i Umbrien på grænsen til Toscana, med udsigt over Trasimeno-søen. Udflugter til områdets billedskønne og tidløse byer og landskaber. Indkvartering under primitive former, rejsen står du selv for, men måske kan vi finde ud af at følges, og jeg koordinerer det gerne, jeg skal bare vide at du er interesseret.

Leveret søn 17 apr 2011 20:29:19 CEST Mærkater:

Weekendkurser

Mark tegnet med kridt Kom helt ud på landet hvor der er allerskønnest, hengiv dig til tegnekunsten i et par dage og kom hjem med en favnfuld atmosfærefyldte tegninger.

Mere…

Leveret fre 18 mar 2011 16:06:04 CET Mærkater:

Glæd dig til et skønt sommerkursus

Køer på græs

Nyd 5 inspirerende dage med tegning i tegnestuen og ved det skønne hus, ved Torbenfeldt gods, smedien, kirken, skoven og engen. Undervisning mellem 10 og 17, og mulighed for at arbejde på egen hånd om aftenen.

Mere…

Leveret fre 18 mar 2011 08:46:49 CET Mærkater:

Grundkursus

Tegnepapir i ruller En indføring i iagttagelsestegning. Et godt sted at starte eller få sine færdigheder genopfrisket og videreudviklet.

Varierede øvelser fører dig gennem tegnekunstens mange aspekter. Du får nye "briller" at se med og får trænet din evne til at skildre det du ser.

Mere…

Leveret tor 17 mar 2011 12:10:32 CET Mærkater:

Inspiration til billeder året rundt

Tegnede nøgne træer

Kom videre med dit billedsprog - eller godt i gang! Sæt en dag om måneden af til at få fornyet skaber- og tegneglæden med inspiration til motiver, teknikker og materialer.

Mere

Leveret tor 17 mar 2011 12:10:32 CET Mærkater:

Lørdagskurser med modeltegning

Modeltegninger

Fordyb dig i modeltegning en hel dag! Kurset er for tegnere på alle niveauer, med individuel vejledning. På dette komprimerede kursus møder du mange forskelligartede øvelser, korte og lange stillinger og får tid til fri tegning.

Mere…

Leveret tor 17 mar 2011 11:50:43 CET Mærkater: