Nu er vi her

Jonas i den røde sofa

Endelig! ENDELIG er huset afleveret. En kæmpe opgave har det været, og jeg havde ikke klaret det uden hjælp fra naboer og venner og især min mor har taget et kæmpe ryk med at male for os. Det er jeg meget taknemmelig for.

Min mor Inge maler vægge i det store hus

Siden uge 30 har vi haft besøg i flere omgange, og det lille tomandstelt har næppe været taget ned før det igen måtte være ly for overnattende gæster. Det har været hyggeligt og rart at tale med andre og givet en smag af ferie, som jeg har haft brug for som overgang til en ny hverdag. Vejret har været skønt og jeg har endda læst en roman.

Gæster i haven

For første gang i tre måneder har jeg iført mig tøj som ikke kan betegnes som arbejdstøj, og i aften steger jeg en steg til aftensmad.

Selve det at blogge er et tegn på ro i lejren. Det føles godt at være i gang, og jeg har overskud til at være kreativ. Jonas og jeg lægger lovende arbejdsplaner. Jeg sorterer overmodne billeder fra mit kamera, har lavet poster og flyer til et arrangement, er i gang med en brochure, læser korrektur på en række boligartikler for en veninde, har undervist en samarbejdspartner i webdesign samtidig med at jeg får idéer til forbedringer på et af de websites jeg udvikler. Det går som en leg, og det er godt, for der er flere opgaver der venter.

Jeg føler mig centreret og på plads. Lige nu er alt som det skal være i min verden.

Hyggekrog i køkkenet