Simpel flytning

Vi er på vej til Orø i et lillebitte hus. Staffeliet står i haven. Tegneredskaberne står i en kasse på gulvet. Computeren rykker frem og tilbage i tasken med mig - der er allerede netforbindelse - selv om jeg holder det grafiske arbejde på et minimum.

Jeg glæder mig til at give grafikken fuld skrue fra juli, men indtil da koncentrerer jeg mig om at sige farvel til den gamle bolig og goddag til den nye på en rar måde.

Vi tager til øen ca hver tredie dag i øjeblikket. Vi har lånt en trailer. Indtil videre har vi mest flyttet ting som skal være i haven. Huset er nemlig ikke tømt for ejerens indbo endnu. Og vi er heller ikke klar.

Jeg ville egentlig gerne male i det nye lejemål før vi flytter ind. Men det bliver ikke nu. At leve simpelt handler om at koncentrere sig om det væsentlige. Der skal i første omgang gøres grundigt rent, og den proces er i gang. Malekrudtet har jeg brug for til fraflytningsmaling.

Der er mange opgaver at holde styr på. For eksempel skal der laves et nyt navneskilt til postkassen og et fastboende-kort til færgen, så vi kan sejle gratis. Vi skriver dem på en liste og udfører dem en ad gangen. Det vigtige er at det er rart og vedkommende at gøre det.