Ferietid

Det er tydeligt at mærke at det er ferietid. Jonas er på DebConf i Spanien, og børnene har egne planer med deres sommerferie, så her er virkelig fredeligt. Alle mine kunder er på ferie, har lukket ned. Jeg har stadig opgaver, og jeg kan sagtens beskæftige mig selv, men gør jeg det mere end højst nødvendigt? Nej! Jeg har ingen deadlines, og skal selv banke drivkraften op af jorden. Også jeg trænger til inspiration og til at koble af. Jeg tager dagene en time ad gangen, arbejder op mod fire timer om dagen, samler op på mine projekter og læser.

Jeg har fået mit første nummer af designmagasinet Eye, som stadig kan læses mange gange, og i sidste uge købte jeg et magasin om fantasy illustration - lidt for sjov, - som viste sig at være helt vildt inspirerende. Jeg læser om CSS på nettet og noveller i sengen om aftenen.

I sidste uge lavede jeg et nyt ikiwikiwebsite færdigt til http://www.birgitmaanestraale.dk/ , som har været undervejs i et års tid. Det bliver lanceret så snart Jonas får det omdirigeret. Men det var som sagt i sidste uge. I denne uge arbejder jeg med målsætninger for min egen virksomhed, og med http://friis-holm.dk/ , og sidst på ugen holder jeg udvidet og let forskudt weekend hos mine forældre.