Paris

Paris view

Efter to dage inden døre hos Mauricio, i strålende solskin og med en rigtig fin udsigt, er vi landet i Paris, Gare du Midi, mandag eftermiddag. Jeg har ikke set så meget af Brussel, men skrevet noter til mit oplæg og arbejdet på nogle af mine opgaver. Jonas har brugt det meste af tiden på at installere et nyt system på en ny laptop til mig, som vi medbragte på første etape af vores tur med samme formål, men det lykkedes ikke, på den måde som han sigter efter, så den har vi efterladt hos Mauricio.

Udsigten fra Mauricios lejlighed i Brussel

I toget blev jeg pludselig meget nervøs for min evne til at holde mit oplæg. For relevansen, for om jeg var i stand til at holde mit fokus, om jeg skulle ændre fokus, om jeg bør vise billeder, nu hvor jeg er grafiker, om jeg kan "levere varen", som jeg selv har ridset op, ja, for om jeg overhovedet duer til noget som helst. Der var et kvarters tid hvor jeg havde mest lyst til at tage hjem til Orø. Det er virkelig besværligt at leve med den slags humørsvingninger.

Vi medbragte en stor flightcase med videoudstyr samt to stativer, så vi tog en taxa til Irill, en afdeling af et af Paris' mange universiteter, hvor vi mødtes med Sylvestre, en sympatisk Debianudvikler, og byttede noget af indholdet i kassen ud og slap af med det ene stativ.

I taxaen tog jeg billeder ud ad vinduet hver gang vi gjorde holdt. Vi kom bla forbi Place de la Republique og kørte langs Seinen et stykke, men jeg er mest interesseret i det brogede gadebillede. Så her er et par billeder, som egentlig ikke viser så meget af det…

Vi overnatter hos Zack og hans kæreste Kiara, de bor i et kvarter som minder mig meget om Griffenfeldgadekvarteret. Mange typer! Jeg vil prøve at tage nogle flere billeder af folk i morgen.