Brug designthinking i virksomhedsudviklingen. Design er meget mere end et pænt udseende man smører på til sidst. Lad mig være med i udviklingen af jeres virksomhed og jeres produkter.

Når virksomheden vælger at få udformet en designprofil, et website eller en brochure, går der et afklaringsarbejde i gang.

Jeg bliver nødt til at kigge på jeres værdier og jeres målgrupper ud over det I tilbyder, for at kunne formidle det. Alene det at jeg stiller de spørgsmål jeg har brug for i min proces sætter noget i gang hos jer, hvis det er noget I ikke har tænkt så meget over før, eller hvis det er længe siden nogen spurgte sidst. Virksomheden og den virkelighed vi alle sammen befinder os i forandrer sig jo hele tiden.

Når vi så ikke blot sætter fokus på at afklare hvordan virkeligheden rent faktisk ser ud, men prøver at sætte ord på hvilken rolle I gerne vil spille for jeres målgrupper, så er vi i gang med en bevidst udviklingsproces.

Jeg ved intet om jura, intet om produktion og jeg kan ikke lave segmentanalyser og den slags, men jeg ved en masse om image og kommunikation, og det bruger jeg sammen med min sunde fornuft og et ideal om en bæredygtig verden.

Jeg kan hjælpe med

  • værdiafklaring
  • visualiseringer
  • visuel notatteknik
  • skriftlig opsummering
  • inspiration og research
  • visionboards
  • workshopledelse

Priser

Virksomhedsudvikling, profildesign, markedsførings- og kommunikationsstrategi

Session: 2000 kr.
Analyse: 4000 kr.

Designthinking

Skræddersyet inspirationsoplæg og workshopsession med 2-20 deltagere

Hel dag 2x3 timer: 8000 kr.
Halv dag 3 timer: 5000 kr.
*Forberedelse inkluderet, men aflyses arrangementet, koster det 2000 kr.'

Sparring

Session: 2000 kr. eller få abonnement

Løbende abonnement

Ydelsen svarer til et "designabonnement".

Grundpriser

2.500 kr/md, mindst 12 måneder
25.000 kr/år
12.000 kr/hlvår
I øvrigt 20% rabat på timepris mm.